Nigeria has the lowest mental disorder

Damunk ...Wahlai!...you no waste your papa money for school. :D

Nice one!

AreaDaddy wrote:Damunk ...Wahlai!...you no waste your papa money for school. :D

Nice one!
Thanks!
My papa still dey ask me till today: "What of dat your classmate that was always carrying first?"

I guess there's no pleasing Naija parents! :lol:
nakson

Post by nakson »

A country that has produced the likes of

Babangida,Abacha,The current clown AKA Otta Farmer, Gowon,Ojukwu, Nzeribe, Wadanas, Chukwumerije, Abiola, Abdulsalam etc has to rank among the top 10.
If a monkey is amongst dogs, why won't it start barking?

Nobody mourns an unnoticed death.

If a donkey kicks you and you kick back, you are both donkeys.

He who eats well speaks well or it is a question of insanity.

A tiger does not have to proclaim its tigri-tude.

When man pikin dey piss, him dey hold something for hand. Woman wey try-am, go piss for her hand.

The fact be say we no sabi craze pipul when we see dem... na di Stark Raving Mad men way we no get problem identifying... there are different levels of dementia... evidenced by the fact dat when man pikin read some of the posting on dis site you dey ask...why dem never lock dis wan up, yet!!!

Ps. Damunk, nice piece... so you bin dey use English pay rent? :|