WHO BE MOROCCO & S A

Why guys dey shake for these two teams. Its funny that the SE are the most disrespected and underated team on this forum.I expect naija to win all their group games easily.Wetin SA or atlas lions ever accomplish for soccer for us to fear dem?Dem dey crase? Naija is a top 5 soccer nation,the only countries naija need to fear in soccer are Brzil,France,Germany and Italy, make anybodi else bring it on against our A team.

This team will lift ANC and yes CCC is a good coach.

IKE

GEORGE-WEST-YOBO-BABA

OLOFIJANA-OGA PATAPATA-UDEZE-OBODO

JAG- AGALI

make martins go chill,im need to stay at inter odawise im no go get job again.
geminikoat
Re: WHO BE MOROCCO & S A

Post by geminikoat »

emir kongi wrote:Why guys dey shake for these two teams. Its funny that the SE are the most disrespected and underated team on this forum.I expect naija to win all their group games easily.Wetin SA or atlas lions ever accomplish for soccer for us to fear dem?Dem dey crase? Naija is a top 5 soccer nation,the only countries naija need to fear in soccer are Brzil,France,Germany and Italy, make anybodi else bring it on against our A team.

This team will lift ANC and yes CCC is a good coach.

IKE

GEORGE-WEST-YOBO-BABA

OLOFIJANA-OGA PATAPATA-UDEZE-OBODO

JAG- AGALI

make martins go chill,im need to stay at inter odawise im no go get job again.
U be miss cleo or abi na Houdini de ya name :D :D With our shambolic prep., this is gonna be a tough ANC for us.
...but with God all things are possible...
daddyrich

Post by daddyrich »

Ol boy make you include Denmark, and Paraguay, and Sweden, and Argentina, and Cameroun ...etc
Man mi if you never fit beat all these teams, how you wan come chop "top-five?" Abi you think say na beans?
Baxter Onigbinde's second coming is the most disingenious stint ever in Nigerian coaching history.

Emir Kongi now bury ya head in shame