I dey city vs united

I dey stadium, dey watch akpere, pure waste 75 million ..which CE dey NRG stadium

ojafranpa
Re: I dey city vs united

Post by ojafranpa »

Show yourself or pics of the stadium.

ojafranpa wrote:Show yourself or pics of the stadium.

have you seen turkeys at the stadium before? :roll: :roll: :roll:

who be that small pikin for City terrorizing Man U defense?

Pogba nah brast..and lukaku got no first touch

Jose PTB during pre season. .and sterling is pure rubbish. ..

damekadon

Post by damekadon »

Bigpokey24 wrote:I dey stadium, dey watch akpere, pure waste 75 million ..which CE dey NRG stadium
Its like you stay talking out of your arse...
Musician wey go sing for deaf and dumb reunion don miss road.

Wow see pass from pogba see goal lukaku

See goal 2 zip..Rashford

Pepe is rubbish, I dey sit too far , I wan swear for am....because of kele

Yellow yaya

Lukaku is a bully.

How we no say you no dey watch on telly? Take picture and post the evidence.

Bigpokey24 wrote:Pogba nah brast..and lukaku got no first touch
That is a freaking lie!! That is what they all say.

Bigpokey24 wrote:I dey stadium, dey watch akpere, pure waste 75 million ..which CE dey NRG stadium
Bigpokey24 wrote:Wow see pass from pogba see goal lukaku
You truly are a child in a fat man's body :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

You know nothing about football. Just sad. Like i said, we will see in May.

highbury wrote:
That is a freaking lie!! That is what they all say.
When a lie is said over and over again, it becomes true. But no need to waste your time with people who watch football on twitter. :oops: :lol: :lol:

Kai Lukaku nah beast ooo. Just hit the post. .watching him in person for the first time is a trip..wow

Mehn Pogba dey cover ground like no tomorrow

Mangala d9n suffer for Rashford hand ..kai

United dey bully city..den just twice dem for size...

Pogba playing behind lukaku. .dem just dey toy with City

City no get pattern. .seems pepe just choose 11 players throw for field. .Sotey e dey play mangala for left back..dem dey yab am

Bigpokey24 wrote:United dey bully city..den just twice dem for size...
ewu is watching on the tv for the 9ja restaurant wey he dey work