I go soon talk my mind about Welbeck 'dive' - Wenger

:rotf: :rotf: No be de same mumu wey cry Ole!, Tief!! for EPL before video commot ??!!!
Arsenal manager Arsene Wenger don talk say im never watch di video wey make referee bless di gunners with penalty for dia last-16 Europa league match against AC Milan.

Arsenal striker Danny Welbeck score two goals for di second-leg of di last-16 against AC Milan for match wey dem win 3-1 (4-1 total) and qualify for di Europa quarter-finals.

But di way di gunners score dia frst goal after Danny Welbeck fall down and referee give dem penalty wey pain di Italians dey cause wahala for social media.

Arsenal bin don nack di Italians 2-0 for dia first leg last week but na Milan open yesterday match with di first goal as Hakan Calhanoglu score one long sweet shot from more than 30 yards.
https://www.bbc.com/pidgin/tori-43426442

OK O oga Wenger, I dey wait ya analysis :rotf: :rotf:
Re: I go soon talk my mind about Welbeck 'dive' - Wenger

He never sees anything, the blind hypocritical bat!

oloye wrote:He never sees anything, the blind hypocritical bat!
My brother, the hypocrisy from this bobo and some Arsenal fans don tire me.
Anyway, I don save this page for posterity...man suppose remind dem the next time.

charlie wrote:
My brother, the hypocrisy from this bobo and some Arsenal fans don tire me.
Anyway, I don save this page for posterity...man suppose remind dem the next time.

First this is not what he said... he was asked the question and he responded with a question which shut up the "english journos"

He responded by saying do they want him to say and english player dives ?

I guess in response to the backlash he got when he indicated earlier in the season that a certain english player dives... after that response n one asked him again about the dive...