Prediction

Re: Prediction

pajimoh wrote:Oh God of creation, we pray, please grant Nigeria victory over Croatia today in your mighty name I pray. Amen
stop the unnecessary prayers
God is busy listening to the prayers of the poor

You loud losers , big mouth ,boastful no football sense and plenty of prayer warriors. .una pick race? Smh , when SE failed to win and lose friendlies. Una dey quote stats..smh .. do yall want me to post the scores for the 2nd games? Illiterates, we will beat this, we will beat that..now una eye don open.... a pig was told to eat apples with flags..una sef carry head dey believe such trash, why una no ask if that a swine dey color blind?

Naija4lyfe

Post by Naija4lyfe »

Bigpokey24 wrote:You loud losers , big mouth ,boastful no football sense and plenty of prayer warriors. .una pick race? Smh , when SE failed to win and lose friendlies. Una dey quote stats..smh .. do yall want me to post the scores for the 2nd games? Illiterates, we will beat this, we will beat that..now una eye don open.... a pig was told to eat apples with flags..una sef carry head dey believe such trash, why una no ask if that a swine dey color blind?
:rotf: :rotf: :lol: :lol:
Naija4lyfe