Which SE player will dodge callups now that WorldCup is over

Guys,

You blaze a fat joint and suddenly Baba God soji you to things wey go happen in the future, hence this topic.

World Cup don finish, the following players go find excuse to not show up for our next friendly or even qualifier sef.

1. Mikel
2. Victor Moses

Na the two wey I see be dat.

Would their excuse beat Oga JJ own wey say him miss road to London Airport?

Una see another player wey no go come?

Abeg let us know.

Cmoke :D :D :D :D :D :D
Re: Which SE player will dodge callups now that WorldCup is

You have nothing better to do with your day?

Bigpokey24 wrote:You have nothing better to do with your day?
Mumu boy! Not surprised you responded; after-all, Mikel's name is listed in the post. :lol: :lol: :lol:

And wetin your post below prove about your own day?

Wetin I tell una!

Cmoke :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Cmoke wrote:Guys,

You blaze a fat joint and suddenly Baba God soji you to things wey go happen in the future, hence this topic.

World Cup don finish, the following players go find excuse to not show up for our next friendly or even qualifier sef.

1. Mikel
2. Victor Moses

Na the two wey I see be dat.

Would their excuse beat Oga JJ own wey say him miss road to London Airport?

Una see another player wey no go come?

Abeg let us know.

Cmoke :D :D :D :D :D :D

Mumu,

Your eye don clear now?

Cmoke :taunt: :taunt: :taunt: :taunt: :taunt: :taunt: :taunt:

https://twitter.com/VictorMoses/status/ ... 6413151232
He will be missed. Thinking back, a lot of the best moments for SE over the past five years or so have heavily involved Moses.

1. Mikel
2. Victor Moses

uncle cmoke, which lotto numbers should I pick for the power ball tonight? Mikel has withdrawn also according to KoC.

Mikel, Iwobi, Aina, and V Moses

Iwobi and Aina would be pissed about how the WC went.

My senior Uncle 1Naija,

Unfortunately Baba God warn me say him go comot dis revelations wey him dey give me after I blaze if I ever allow old man like you to convert am into money.

I only give fine young Opekes advance lotto number in return for their scratching my back!

Cmoke :D :D :D :D :D :D :D

1. Mikel
2. Victor Moses

uncle cmoke, which lotto numbers should I pick for the power ball tonight? Mikel has withdrawn also according to KoC.

Big mumu.

See as you mumu reach!

Cmoke :D :D :D :D

Cmoke wrote:Big mumu.

See as you mumu reach!

My goodness you are losing sleep over Seychelles :rotf: oh my, the worst part is you are beating your chest
.shame no catch you? After you useless country man kidnap bobo papa during worldcup..smh ...bow your head in shame and exit the thread

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: elm, hmm, hehehehehehe! Na REAL mumu-boy he be

See as you mumu reach!

Nna,

No mind am jare.

Only Bigmumu will fight an expo message from jah say Mikel and Moses go find excuse dodge SE callup!

Like everything Baba God promise, he happen.

Me sef fear because na only those two players him show me!

Cmoke :D :D :D :D :D :D :D :D
Odas wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: elm, hmm, hehehehehehe! Na REAL mumu-boy he be

See as you mumu reach!