CAF World Cup Qualifiers Live Today

there are a few games going on today and FIFA will have the games live on youtube. Liberia vs Salone,Ethopia v Leso
Bur vs Tan..games are currently on going

Re: CAF World Cup Qualifiers Live Today

Correct guy. :thumbs:

You will marry correct shuwen before middle of next year if you keep this up . 8-)

Thanks bro for sharing

I think Salone dey our AFCON group

BigPokey, dat thing wey you drink abeg make you dey drink am well well :taunt:

cchinukw wrote:BigPokey, dat thing wey you drink abeg make you dey drink am well well :taunt:
Na once a year the stars dey align and the bobo' neurons and brain dey work well well.
Normal service go resume within 24hrs. Abeg set your clock for same time next year :tic:

cchinukw wrote:BigPokey, dat thing wey you drink abeg make you dey drink am well well :taunt:
Na once a year the stars dey align and the bobo' neurons and brain dey work well well.
Normal service go resume within 24hrs. Abeg set your clock for same time next year :tic:
Trouble dey sleep :)

cchinukw wrote:Correct guy. :thumbs:

You will marry correct shuwen before middle of next year if you keep this up . 8-)
:lol: :lol: :lol: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: ... and if he doesn't?

When is the draw for the second round??????