SUPER EAGLES vs MEXICO "After party" On Saturday
Re: SUPER EAGLES vs MEXICO "After party" On Saturday
that was to spice up the pics, so what is wrong with taking turkey pic? post your picture , u dey shame to show ya face.. we don see your egbon babafad, make we see you.. ogna nah chance
oboy i took pictures and posted them on FB, however i took a lot with my niece, so i will not be posting them, shekina, you know how many yeye folks dey CE, just like you don yarn say you no wan take picture due to PDP thingy , me i go soon remove this one in fact make you delete the quote pic wey u just quote
Cellular wrote:But he was not taking a picture of a half eaten turkey...Bigpokey24 wrote:some people get useless phon e, like unlce 1naija, phone wey no get flash, talkless of the rubbish picture the bobo snap... who go dey snap picture when food dey person mouth smh
Ehh BigTurkey?![]()
- NaijaGeisha

"The greatest weapon anyone can use against us is our mind by preying on the doubts and uncertainties that already lurk there" -Emily Thorne (Rvenge)
you dey laugh dey tell fabu, i no go send you ticket money anymore...

NaijaGeisha wrote:![]()
niyi wrote:NaijaGeisha wrote:Bigpokey na thunda go fire your decietful self. So all the pictures you've been sending to me are from ages ago????!! So ure fat like this. Claiming to have 6 packs.
No wonder you dont show ur face when we skype. All these while you said ure using an ipad 1 with no camera. Ahhhhh breeze don blow, fowl yansh has opened...![]()

Prince wrote:niyi wrote:NaijaGeisha wrote:Bigpokey na thunda go fire your decietful self. So all the pictures you've been sending to me are from ages ago????!! So ure fat like this. Claiming to have 6 packs.
No wonder you dont show ur face when we skype. All these while you said ure using an ipad 1 with no camera. Ahhhhh breeze don blow, fowl yansh has opened...![]()
you turn gay over night wey you dey check dudes pictures for internet
oboy abeg oooo, i do no sway or swing that way at all at all.. haba ...abeg no dey miss mee too oooooo

Undertaker wrote:Player wrote:Haha dont know how I missed it, Big P you don put on weight o, wetin you dey chop haba...Ugbowo wrote:BigP piksho dey look all of una. Lol![]()
I almost miss him too. He has become fat as hell but still has the big mouth and the stunk breath!
Btw, guys BP is the very last picture seating with glasses on!
My %$#@^& ribs!Prince wrote:niyi wrote:NaijaGeisha wrote:Bigpokey na thunda go fire your decietful self. So all the pictures you've been sending to me are from ages ago????!! So ure fat like this. Claiming to have 6 packs.
megapro wrote:Yobo’s problem is easy to analyze. His name is Omeruo. You don’t have to be a genius, just a normal guy like me to understand that we’re talking about frustration. It’s not easy for a player to see how he’s outperformed by a 19 year-old kid, but the kid is fantastic. I had the courage to play him and the problem is very simple.
e don do, geeze . i hope you do know this is a massive lie from kofo.... my goodness this isn't funny anymore ...
kalani wrote:My %$#@^& ribs!Prince wrote:niyi wrote:NaijaGeisha wrote:Bigpokey na thunda go fire your decietful self. So all the pictures you've been sending to me are from ages ago????!! So ure fat like this. Claiming to have 6 packs.
cellular abeg take down any pic of bigpokey, iniaj and robby make una do the same
Bigpokey24 wrote:cellular abeg take down any pic of bigpokey, iniaj and robby make una do the same
Shame no dey catch you. You sabi yab people but you dey cry because of small yab wey Aunty Kofo yab you? Anyway I don take down you picture.

Hey Bigpokey, don't ever yab anybody for this forum again.

shatap,
yeye uncle wey no wan buy him nephew new motto

1naija wrote:Hey Bigpokey, don't ever yab anybody for this forum again.![]()
This na the second person wey Kofo don murder in broad daylight on CE. Chei, this thing funny no be small.
This just came in: Kofo has just been appointed Ghana President for Life by Ghanaweb members.

BIGTURKEY CE mumu. The 1st generation of Ipad no get camera. 16 hours daily on CE and think say you no go fat.

Bigpokey24 wrote:you do know there is nothing like ipad with no camera.. and i am not a fan of apple, i do not own any products from them, but samsung is off the chain, the sponsor Chelsea, my TVS, phones, etc are all samsung
Prince wrote:niyi wrote:NaijaGeisha wrote:Bigpokey na thunda go fire your decietful self. So all the pictures you've been sending to me are from ages ago????!! So ure fat like this. Claiming to have 6 packs.
e never do you, why you dey add salt. i am waitng for that very useless kofo to come out and explain the lies about sending am foto of 6 packs.. kofo wey fit born me they talk lie all over CE.. very soon i go delete am again
1naija wrote:This na the second person wey Kofo don murder in broad daylight on CE. Chei, this thing funny no be small.![]()
This just came in: Kofo has just been appointed Ghana President for Life by Ghanaweb members.![]()
You be agbaya

1naija wrote:This na the second person wey Kofo don murder in broad daylight on CE. Chei, this thing funny no be small.![]()
This just came in: Kofo has just been appointed Ghana President for Life by Ghanaweb members.![]()
yea right ipad no get camera, maybe in your days
get with the program

Ekorian wrote:BIGTURKEY CE mumu. The 1st generation of Ipad no get camera. 16 hours daily on CE and think say you no go fat.
Bigpokey24 wrote:you do know there is nothing like ipad with no camera.. and i am not a fan of apple, i do not own any products from them, but samsung is off the chain, the sponsor Chelsea, my TVS, phones, etc are all samsung
Sorry I don't understand you dialect.Ekorian wrote:You be agbaya![]()

iftosay i no be born again chrisitan and don give my life to Jesus, kai una for here am from me real talk ,the way i just dey hold back is a testament of the holy spirit in me... but i forgive inaija and kofo for the lies.. regardless, kenya must fall .
on a better note to celebrate i was this close on being sent on a 2 week work thingy starting next week, nah so man for miss SE for Confed cup, but today them change the migration,

I like how you dey argue.
If you get google for the nursing home wey u dey, try "Chemical Ali" and "I pad with no camera"

Bigpokey24 wrote:yea right ipad no get camera, maybe in your daysget with the program
Ekorian wrote:BIGTURKEY CE mumu. The 1st generation of Ipad no get camera. 16 hours daily on CE and think say you no go fat.
you for kukuma edit the signature to bigturkey
come CE dey channel all your post around bigpokey, nah so i wound you? no let me bump that fabu you post for Chemical Ali plus the armed robbers thread from MMA.. or the VIC ) thread 

- metalalloy
- Flying Eagle
Bigpokey24 wrote:iftosay i no be born again chrisitan and don give my life to Jesus, kai una for here am from me real talk ,the way i just dey hold back is a testament of the holy spirit in me... but i forgive inaija and kofo for the lies.. regardless, kenya must fall .