SUPER EAGLES vs MEXICO "After party" On Saturday
Re: SUPER EAGLES vs MEXICO "After party" On Saturday
I know you go take my baiting. Me I wan make this thread reach 20 pages sef. So, you must have worked really hard to get the six packs oooooo

Bigpokey24 wrote:you for kukuma edit the signature to bigturkeycome CE dey channel all your post around bigpokey, nah so i wound you? no let me bump that fabu you post for Chemical Ali plus the armed robbers thread from MMA.. or the VIC ) thread
i no go lie the former bigpokey for don go postal, anytime i wan type some wicked reply especially to ekorian or kingloku, i dey hear one voice, then i end up hitting backspace on my keyboard
metalalloy wrote:Bigpokey24 wrote:iftosay i no be born again chrisitan and don give my life to Jesus, kai una for here am from me real talk ,the way i just dey hold back is a testament of the holy spirit in me... but i forgive inaija and kofo for the lies.. regardless, kenya must fall .
on a better note to celebrate i was this close on being sent on a 2 week work thingy starting next week, nah so man for miss SE for Confed cup, but today them change the migration,![]()
- Cellular
- Site Admin
- Location: Nembe Creek...Oil Exploration. If you call am bunkering na you sabi.
And na drive-by Sis Kofo do to am... e no even settle down deal with am as e deal with PaJeramaya...1naija wrote:This na the second person wey Kofo don murder in broad daylight on CE. Chei, this thing funny no be small.![]()
This just came in: Kofo has just been appointed Ghana President for Life by Ghanaweb members.![]()
Bobo has not been di same ever since...
BigPokey, jos PM aunty Kofo and tell say you an am suppose dey di same team why e wan do you aeroplane turner for market...

So how come say na after Kofo wire you, na him you begin hear voice?
Bigpokey24 wrote:i no go lie the former bigpokey for don go postal, anytime i wan type some wicked reply especially to ekorian or kingloku, i dey hear one voice, then i end up hitting backspace on my keyboardmetalalloy wrote:Bigpokey24 wrote:iftosay i no be born again chrisitan and don give my life to Jesus, kai una for here am from me real talk ,the way i just dey hold back is a testament of the holy spirit in me... but i forgive inaija and kofo for the lies.. regardless, kenya must fall .
on a better note to celebrate i was this close on being sent on a 2 week work thingy starting next week, nah so man for miss SE for Confed cup, but today them change the migration,![]()
Last edited by Ekorian on Tue Jun 04, 2013 9:50 pm, edited 1 time in total.

"The house Negro and the field Negro sat at dinner, when the field Negro turned his head, the house Negro put some poison in his food but the field Negro saw him do it and when the house Negro turned his head, the field Negro "turned the tray around."
dude you need to watch how you deylaugh, because nah you way start the daft fat joke
Player wrote:![]()
Dude seriously, right now is not the time to start ya nonsense, just Siddon your own jeje...ok...Na so di tin pain you rish. ..psheeeew
Last edited by Player on Tue Jun 04, 2013 7:45 pm, edited 1 time in total.
"The house Negro and the field Negro sat at dinner, when the field Negro turned his head, the house Negro put some poison in his food but the field Negro saw him do it and when the house Negro turned his head, the field Negro "turned the tray around."
shebi you dey come yankee"up in air" i know what you look like , watch this space. agbero
Player wrote:Dude right now is not the time to start ya nonsense, just Siddon your own jeje...ok...
You don begin open mout again...the whole forum knows what YOU look like, I go relax on you right now but take this as a warning. .Bigpokey24 wrote:shebi you dey come yankee"up in air" i know what you look like , watch this space. agberoPlayer wrote:Dude right now is not the time to start ya nonsense, just Siddon your own jeje...ok...
i don talk my own, i go find you wound you, shebi you go cross atlantic, keep adding to your cup, e don already full... up in air
Player wrote:You don begin open mout again...the whole forum knows what YOU look like, I go relax on you right now but take this as a warning. .Bigpokey24 wrote:shebi you dey come yankee"up in air" i know what you look like , watch this space. agberoPlayer wrote:Dude right now is not the time to start ya nonsense, just Siddon your own jeje...ok...
Last edited by Bigpokey24 on Tue Jun 04, 2013 7:54 pm, edited 1 time in total.
Final warning....Bigpokey24 wrote:i don talk my own, i go find you wound you, shebi you go cross atlanticPlayer wrote:You don begin open mout again...the whole forum knows what YOU look like, I go relax on you right now but take this as a warning. .Bigpokey24 wrote:shebi you dey come yankee"up in air" i know what you look like , watch this space. agberoPlayer wrote:Dude right now is not the time to start ya nonsense, just Siddon your own jeje...ok...

when i panel beat your face finish , make we see warning, me i no dey do too much talk. my fist get many prints already.. just know say you don fall my hand big time and you don enter the same category as ekorian, VE, Paj kingloku, and all ghanamen etc
Player wrote:Final warning....Bigpokey24 wrote:i don talk my own, i go find you wound you, shebi you go cross atlanticPlayer wrote:You don begin open mout again...the whole forum knows what YOU look like, I go relax on you right now but take this as a warning. .Bigpokey24 wrote:shebi you dey come yankee"up in air" i know what you look like , watch this space. agberoPlayer wrote:Dude right now is not the time to start ya nonsense, just Siddon your own jeje...ok...
- Cellular
- Site Admin
- Location: Nembe Creek...Oil Exploration. If you call am bunkering na you sabi.
Player no mind BigTurkey... na so e make mouth finish come dey take pictures of a half eaten turkeyPlayer wrote:Final warning....Bigpokey24 wrote:i don talk my own, i go find you wound you, shebi you go cross atlanticPlayer wrote:You don begin open mout again...the whole forum knows what YOU look like, I go relax on you right now but take this as a warning. .Bigpokey24 wrote:shebi you dey come yankee"up in air" i know what you look like , watch this space. agberoPlayer wrote:Dude right now is not the time to start ya nonsense, just Siddon your own jeje...ok...

Make I PM Sisi Kofo sef...

if you wan the turkey , e dey krogers plenty, however the one i buy for stadium nah $10.00.. them no get that kind turkey for flavors or any naija shop, but if you give me PDP contract i go hook you up with the bone
Cellular wrote:Player no mind BigTurkey... na so e make mouth finish come dey take pictures of a half eaten turkeyPlayer wrote:Final warning....Bigpokey24 wrote:i don talk my own, i go find you wound you, shebi you go cross atlanticPlayer wrote:You don begin open mout again...the whole forum knows what YOU look like, I go relax on you right now but take this as a warning. .Bigpokey24 wrote:shebi you dey come yankee"up in air" i know what you look like , watch this space. agberoPlayer wrote:Dude right now is not the time to start ya nonsense, just Siddon your own jeje...ok...![]()
Make I PM Sisi Kofo sef...

which one be fat, you yab... is Dwayne Johnson fat? me and am look dey same
in fact i dey go buy metabolife.. what about kofo?
me and am who fat pass

...No mind me o, Big Pokey Na my boy sha, I just dey mess wit am....but on the real though, Big P u need to reduce your weight, you don fat, you are still young and you should not be at this weight, I really hope you are doing something about it because when I see you next we suppose enjoy town....
Bigpokey24 wrote:which one be fat, you yab... is Dwayne Johnson fat? me and am look dey samein fact i dey go buy metabolife.. what about kofo?
me and am who fat pass
...No mind me o, Big Pokey Na my boy sha, I just dey mess wit am....but on the real though, Big P u need to reduce your weight, you don fat, you are still young and you should not be at this weight, I really hope you are doing something about it because when I see you next we suppose enjoy town....

you dey mind that yeye kofo , come here dey yarn about 6 packs, wonder if she fit wear wife beater shirt for public

Player wrote:Bigpokey24 wrote:which one be fat, you yab... is Dwayne Johnson fat? me and am look dey samein fact i dey go buy metabolife.. what about kofo?
me and am who fat pass
..Shots fired, me I know dey dis one o....
- metalalloy
- Flying Eagle
Bigpokey24 wrote:which one be fat, you yab... is Dwayne Johnson fat? me and am look dey samein fact i dey go buy metabolife.. what about kofo?
me and am who fat pass

- Cellular
- Site Admin
You know say dem tok for my village say, "di pesin way see the twig way blind anoda man way dey infront of am, come allow di same twig to blind am, na 'Emm You Emm You'..."metalalloy wrote:Bigpokey24 wrote:which one be fat, you yab... is Dwayne Johnson fat? me and am look dey samein fact i dey go buy metabolife.. what about kofo?
me and am who fat pass
BigTurkey, no say we no warn you...

regardless i may be retiring from CE when i hit 40k post and cellular you be serious promoter, kai
- NaijaGeisha

"The greatest weapon anyone can use against us is our mind by preying on the doubts and uncertainties that already lurk there" -Emily Thorne (Rvenge)
- Cellular
- Site Admin
Sisi Kofo, abeg post the PM way BigTurkey send you, dey beg like torotoro way dem wan carry do stew...NaijaGeisha wrote:![]()
Looool. Abeg i was kidding ohhh
I tink say bobo no know say shoe dey get size...