Bops.......English girls dey tap leather o!!!!!

Posted: Thu Jul 04, 2013 9:48 pm
by cchinukw
:mad:

Sorry no pics as it would have been unlawful but hehe na 3 girls for where I dey work.

One of them is semi professional and the league she plays in is closed for the season. So she dey join us every week to play 5 vs. 5.

If you see the way this girl dey score goals ehn....Ideye should be ashamed of himself. Hmm.

Den e come get this other girl wey dey closer to our perception of how girls dey tap leather ie. na short one if she dey your team. However, lately her touches are getting smoother. I can bet that she will be on the Nigerian Falcons team anyday.

Lastly, we come dey tap leather today. Na him this BUPA nurse come rap us say she wan play.

Na him she enter o. Bops I nor lie. Na 3 she score today.

Thats 3 English lasses guys.

No wonder their team goes far in competitions.

Re: Bops.......English girls dey tap leather o!!!!!

Posted: Fri Jul 05, 2013 11:58 pm
by spastic
cchinukw wrote::mad:

Sorry no pics as it would have been unlawful but hehe na 3 girls for where I dey work.

One of them is semi professional and the league she plays in is closed for the season. So she dey join us every week to play 5 vs. 5.

If you see the way this girl dey score goals ehn....Ideye should be ashamed of himself. Hmm.

Den e come get this other girl wey dey closer to our perception of how girls dey tap leather ie. na short one if she dey your team. However, lately her touches are getting smoother. I can bet that she will be on the Nigerian Falcons team anyday.

Lastly, we come dey tap leather today. Na him this BUPA nurse come rap us say she wan play.

No wonder their team goes far in competitions

Either that or all you guys are crappy football players and never knew it. Now you know. :taunt:

Posted: Sat Jul 06, 2013 1:04 am
by Enyi
they lost recently 4-1 to the swedish national team......last week

u guys are just c**p

Posted: Sat Jul 06, 2013 2:46 am
by jette1

Dude I thought you are no longer a virgin; e be like say toto dey hungry you again

Posted: Sat Jul 06, 2013 7:31 am
by heavyd
spastic wrote:

Either that or all you guys are crappy football players and never knew it. Now you know. :taunt:
:agree: :agree:

Posted: Sun Jul 07, 2013 12:19 am
by cchinukw
spastic wrote:

Oga Spaz if English babe tell you say she dey tap leather, chances are she is good. Na there I go leave this gist.

Posted: Sun Jul 07, 2013 12:21 am
by cchinukw
Enyi wrote:they lost recently 4-1 to the swedish national team......last week

u guys are just c**p
Okay o.

At least you nor go say I nor warn you before dem disgrace you for green grass. Ehen :twisted:

Posted: Sun Jul 07, 2013 12:23 am
by cchinukw

Dude I thought you are no longer a virgin; e be like say toto dey hungry you again
Abeg TRANSlate

Posted: Mon Jul 08, 2013 1:19 pm
by Prince
Brother CC,
Haba you yab man, Oyinbo women wey no fit play come dey use you drink gari :D

Posted: Mon Jul 08, 2013 2:06 pm
back during college days, I dey go rice village go tap leather with some oyinbo shewens, dem sabi tap, at least control, but them no get speed

Posted: Mon Jul 08, 2013 2:52 pm
by oloye
spastic wrote:

I was about to say the same thing :lol: :lol:

Posted: Mon Jul 08, 2013 2:55 pm
by tfco
jette1 wrote: Dude I thought you are no longer a virgin; e be like say toto dey hungry you again
Abeg TRANSlate

Posted: Tue Jul 09, 2013 2:07 am
by Man Ataye

Abeg TRANSlate

:laugh: :laugh: :laugh: :lol: :lol: :lol:

Posted: Tue Jul 09, 2013 2:08 am
by Man Ataye
Bigpokey24 wrote:back during college days, I dey go rice village go tap leather with some oyinbo shewens, dem sabi tap, at least control, but them no get speed

Not usually stealth with the feet. :wink: 8-) 8-)

Posted: Fri Jun 28, 2019 9:59 pm
by cchinukw
:bump:

Posted: Fri Jun 28, 2019 10:16 pm
by Sir V
USA will beat England.

Posted: Sat Jun 29, 2019 12:37 am
by jette1
Sir V wrote:USA will beat England.
Dat wan no be kwesion