Greetings

KingLoku
Greetings

Post by KingLoku »

I greet all the heavy men and women inside this bink .. been a while .. una Thnks for keep the movement alive ..
No weapon that is formed against me shall prosper; and every tongue that shall rise against me in judgment thou shalt condemn. This is the heritage of the servants of the Lord, and their righteousness is of me, saith the Lord. (Isaiah 54:17 KJV)
Re: Greetings

Mu Guy Mu Guy!

The King of Jogodo is back.

Some fake area boys have been proving stubborn while you were away.

Now that you're back you will show them the real meaning of Area Scatter.
KingLoku

Post by KingLoku »

Oh boy I no dey Jogodo again I don become born again pastor ..
No weapon that is formed against me shall prosper; and every tongue that shall rise against me in judgment thou shalt condemn. This is the heritage of the servants of the Lord, and their righteousness is of me, saith the Lord. (Isaiah 54:17 KJV)
KingLoku

Post by KingLoku »

Come why my badge be eaglet which kind insult be that ?

KingLoku wrote: Fri Jun 07, 2024 4:28 pm Come why my badge be eaglet which kind insult be that ?
Kingloku, welcome back.
The badge na autogenerated based on number of posts.
Only BigTurkey has done multiple tours and will soon be a 4-star general.
Any oda pesin you see with high rank na nepotism as in was appointed. :taunt:

Welcome back bro.

KingLoku wrote: Fri Jun 07, 2024 4:28 pm Come why my badge be eaglet which kind insult be that ?
See now. You don dey show your colour small small!

We get new troublemakers for here wey dey act like dem get stronghead pass you. Not the old ones like 1Naija wey you don show shege before.

One Danfo Conductor go soon cross ya path.
Last edited by truetalk on Fri Jun 07, 2024 7:08 pm, edited 1 time in total.
Showboy

Post by Showboy »

Oloku

Welcome back.

E get one guy way dey yarn like you but in big big ingrish.

I swear down - I bin think say na you be Jette :taunt:
"We must accept finite disappointment, but never lose infinite hope" (Martin Luther King, Jr)
KingLoku

Post by KingLoku »

Ok make una slow down una roll I tell una say I don become born again pastor … Holy Spirit go take over now … who be the baga wan Dey mess up ..

Oga Oloku na you be this? Long time!

King Loku himself. Welcome back. How Montreal?

Your other name, King Oluku, still dey too ooo...😁
KingLoku wrote: Fri Jun 07, 2024 3:57 pm I greet all the heavy men and women inside this bink .. been a while .. una Thnks for keep the movement alive ..
KingLoku

Post by KingLoku »

I hail every man person for here .. how about that fine kele wan been Dey here before .. she go don age well … anyway Naija 1 one love homie .. Montreal Dey as e dey I dey always for naija now .. comes into Montreal during the summer my kids are all grown them all don commot for house … so I dey find new wife for naija .. u get any bbe wan u introduce to me .. Nigeria world qualifications get k leg tho ..
KingLoku

Post by KingLoku »

I hail every man person for here .. how about that fine kele wan been Dey here before .. she go don age well … anyway Naija 1 one love homie .. Montreal Dey as e dey I dey always for naija now .. comes into Montreal during the summer my kids are all grown them all don commot for house … so I dey find new wife for naija .. u get any bbe wan u introduce to me .. Nigeria world qualifications get k leg tho ..

KingLoku wrote: Wed Jun 19, 2024 2:16 am I hail every man person for here .. how about that fine kele wan been Dey here before .. she go don age well … anyway Naija 1 one love homie .. Montreal Dey as e dey I dey always for naija now .. comes into Montreal during the summer my kids are all grown them all don commot for house … so I dey find new wife for naija .. u get any bbe wan u introduce to me .. Nigeria world qualifications get k leg tho ..
Wetin you go find for naija sef

KingLoku

Post by KingLoku »

Bigpokey24 wrote: Wed Jun 19, 2024 2:51 am
KingLoku wrote: Wed Jun 19, 2024 2:16 am I hail every man person for here .. how about that fine kele wan been Dey here before .. she go don age well … anyway Naija 1 one love homie .. Montreal Dey as e dey I dey always for naija now .. comes into Montreal during the summer my kids are all grown them all don commot for house … so I dey find new wife for naija .. u get any bbe wan u introduce to me .. Nigeria world qualifications get k leg tho ..
Wetin you go find for naija sef
Na my country and I don relocate back home small .. old age no good for abroad .. my kids them don move out and them don move with their lives .na me alone dey house now …
KingLoku

Post by KingLoku »

1naija wrote: Sat Jun 08, 2024 6:05 am King Loku himself. Welcome back. How Montreal?

Your other name, King Oluku, still dey too ooo...😁
KingLoku wrote: Fri Jun 07, 2024 3:57 pm I greet all the heavy men and women inside this bink .. been a while .. una Thnks for keep the movement alive ..
bros I hail ur greetings ,, man mount every corner dey I spy situation.. every man correct ! Very body jell .. how ur end .. hope all dey dandy !!!